top of page
  • Writer's pictureAnkica Maksić

VOLI LI UNIVERZUM DRUGE VIŠE OD NAS?

Glavni razlog lošeg života većine ljudi na planeti koji žive na ivici preživljavanja, preklinjući lošu sudbinu i raspored zvezda na dan svog rođenja, svakako ne leži u nenanklonosti Univerzuma.


Glavni razlog je što se još uvek nismo probudili, što još uvek nismo shvatili koliko smo moćna bića.Zamislite koliko bi nam život bio lakši i lepši da su nas od malih nogu učili da živimo u skladu sa prirodnim zakonima, da su nam objasnili jednostavnim jezikom da smo svi jedno i da smo svi jedno sa Univerzumom i da sve na ovom svetu funkcioniše po principu: ONO ŠTO ODAŠILJEŠ U TAJ UNIVERZUM DOBIJAŠ NAZAD U VIDU ISKUSTVA.


Bog, Izvor, Univerzum, Kosmos, Svemir...ili „Nebeski menadžer“ kako ga ja od milja zovem, strpljivo ispunjava svaku našu želju.

MNOGI SU POTPUNO NESVESNI beskrajnih mogućnosti, dara da stvaraju obiljem ispunjen život, nesvesni neograničenog potencijala koji čuči u nama kao i svoje povezanosti sa beskrajnim Izvorom, te odbacuju sve one želje koje nisu „realne“, i to sve do trenutka dok se ne probudimo i ne odlučimo izaći van iz te naše „realnosti“. Tek tada shvatamo da su jedina ograničenja koja nas drže podalje od onog što stvarno želimo zapravo ograničavajuća verovanja koja su od nas stvorila zarobljenike zone komfora.


ISKRENO nije se lako osloboditi okova Zone komfora, jer živimo u vremenu i društvu u kome su strah od nepoznatog, strah od osude i tuđeg mišljenja kao i sumnja u vlastite sposobnosti zajedničke poveznice većine, koje se baziraju na nedostatku vere i poverenja u najvećeg i najboljeg prijatelja koji nas bezuslovno voli, zvanog Bog ili Univerzum.


Kada poželimo izaći izvan te zone, prvo s čim se susrećemo jeste neodobravanje većine koja još uveliko drema (ili spava dubokim snom). NEKADA SU TO NAŠI NAJBLIŽI koji nemaju razumevanja za naša nezadovoljstva, za naše čežnje i želje koje po njima prelaze granice „realnih“. U nameri da nas spasu i vrate u sigurnu luku, oni potpuno nesvesno projektuju svoje brige i strahove na nas. Tada je važno da istrajemo, da ostanemo dosledni zovu svog srca, a to je najlakše kada pronađemo u okruženju nekoga ko će biti naša bezuslovna podrška. Nekog ko je probuđen i ko je spreman da u potpunosti veruje u tebe i u tvoje potencijale.


BUĐENJE I IZLAZAK IZ ZONE KOMFORA DOVODE DO PORASTA SVESNOSTI postepenog oslobađanja od limitirajućih uverenja o nama samima i životu oko nas.

Dok polako napuštamo ideju da je svet nebezbedno mesto i hodamo hrabro i odlučno u susret novom oslobođenom i fenomenalnom JA, dešavaće se brojni izazovi i ometanja od strane našeg okruženja i dobro nam poznate zone komfora koji nas žele sprečiti da se krećemo u nepoznato. Samo ostanite odlučni da sledite svoje srce, stavite fokus i usmerite pažnju i energiju na ono što želite celim bićem i verujte u to da vas Univerzum beskrajno voli i podržava i čuda će se početi pojavljivati u vašem životu.


Zamislite kakva bi naša realnost bila kada bi se svi svakog jutra budili svesni svoje autentične uloge na ovoj planeti, dozvoljavajući sebi da budemo ono ko mi stvarno jesmo, svesni svojih talenata i darova, kao i činjenice da ne postoji niko na ovom svetu ko nas može zameniti.


ŽIVETI ŽIVOT SA SVRHOM i veličanstvenošću dostupno je svima. Zašto bi se onda zadovoljavali prosekom, ako smo savršeno sposobni da dodirnemo nebo?

Ako se još uvek pitate, da li i Vi stvarno možete živeti životu u izobilju, volela bih da razmislite o činjenici da je izobilje pravo koje ste stekli samim svojim postojanjem na ovoj planeti.


Evo nekoliko afirmacija koje vam mogu pomoći da izgradite nova uverenja i učvrstite svoj odnos sa Univerzumom:

· Univerzum me beskrajno voli i podržava.

· Ja i Univerzum smo jedno.

· Sve svoje brige predajem Univerzumu.

· Univerzum sa radošću ispunjava moje želje.

· Sva znanja su u meni.

· Sva moć je u meni.

· Ja sam dizajner vlastitog života.

· Sa lakoćom ostvarujem svoje snove.

· Ja sam jedinstvena na ovom svetu.

· Otvorena sam da primim obilje koje mi Univerzum šalje.


BUDITE SVOJI i autentični koliko god je to moguće.


Univerzum je tu da te podrži, samo čeka da mu isporučiš listu želja i da se fokusiraš na nju. Vera u čuda pobediće strahove. Svet treba tvoju hrabrost.

Ostalo je zadatak Nebeskog menadžera. Prepusti mu sve s poverenjem i zahvalnošću. I, uživaj u čaroliji.


Za život koji ćeš stvarno da voliš!

S ljubavlju,

Ankica
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page